Proč pojmenovat Nou Camp po Miku Tysonovi je úžasný nápad

Bývalý boxerský šampion v těžké váze se snaží změnit značku slavného fotbalového stadionu Nou Camp. On a jeho obchodní partner Alki David plánují prodat práva na pojmenování stadionu, aby získali peníze pro založení klubu a bojovali s koronavirem. Tyson také navrhl balíček práv na pojmenování, který bude obsahovat produkty SwissX v koncesních stáncích stadionu.

Kromě práv na pojmenování doufá také Tysonův obchodní partner Alki David, že nový stadion využije k propagaci své značky konopí. Řekl, že obchod s konopím není přímou hrozbou https://www.ministryofcannabis.com/cs/indica-sativa-thc-cs pro pověst Barcelony. Dokud stadion zůstane prestižním místem, Tyson bude pravděpodobně úspěšný. Tyson je již velkým fanouškem Swissx, produktu na bázi konopí.

Kromě konopného průmyslu má zájem o sponzorování FC Barcelona také Tysonova společnost zabývající se marihuanou. Vzhledem k tomu, že stadion je domovem FC Barcelona po celá desetiletí, pojmenovat jej po konopné společnosti by dobře odpovídalo image a značce klubu. Kromě práv na pojmenování by stadion mohl zahrnovat také produkty obsahující konopí na prodej. Je však nepravděpodobné, že by konopná společnost o tuto dohodu překonala hlavní mainstreamové podniky a jistě vzbudí mnoho kontroverzí.

V roce 2016 Tyson začal prodávat produkty marihuany prostřednictvím své vlastní značky. Vydělává si 500 000 PS měsíčně prostřednictvím svého podnikání s konopím a plánuje otevřít univerzitu pro pěstování konopí. Tyson a David se nyní snaží zajistit právo jmenovat pro Nou Camp. Jméno bylo původně vybráno na počest Tysonova syna Mikeyho. Oba muži již podepsali sponzorskou smlouvu s marihuanovou společností.

Mezitím také konopná společnost legendy MMA projevila zájem o koupi práv na pojmenování Camp Nou. Práva na pojmenování by pravděpodobně vygenerovala peníze na pandemii COVID-19, ale společnost zatím klub nekontaktuje. Práva na pojmenování by však Tysonově společnosti stále poskytovala cennou reklamu a pomáhala v boji proti koronaviru.

Jak se ukázalo, Tyson je vášnivým uživatelem konopí a výtěžek z prodeje půjde na podporu COVID-19. Tyson je také filantrop a peníze, které vydělá přejmenováním stadionu po jeho společnosti, by pomohly v boji proti pandemii koronaviru. I když se to může zdát jako úžasný nápad, existuje velký problém s konceptem práv na pojmenování konopí.

Everton je klub Premier League a může mít zájem o partnerství se Swissx, což je produkt na bázi konopí. Díky partnerství by se Everton stal prvním týmem Premier League, který bude mít jako sponzor košile produkt na bázi konopí. David říká, že asociace je kvůli názvu a značce opatrná. Jiné hlavní sportovní ligy však již marihuanu legalizovaly.

Navzdory výhodám pojmenování stadionu Camp Nou po Tysonově společnosti je to také riziko. Financování Barcelony se vymklo kontrole a vedení tlačilo na hráče, aby snížili platy, ale udělali tak podle svých vlastních podmínek. Klubové finance jsou v katastrofálním stavu a konopí cbd někteří zaměstnanci se obávají, že klub využije práva na pojmenování stadionu k pokrytí trhlin ve své finanční situaci. Kromě toho by toto jmenovité sponzorství bylo pouze dočasným opatřením, což znamená, že by skončilo, jakmile bude karanténa proti koronaviru zrušena.

Stadion dostane nové jméno až příští rok, kdy proběhne nové pojmenování. Nový ceremoniál pojmenování se bude konat během sezóny 2020-21 a bude debutovat. Mezitím bude stadion FC Barcelona nadále známý jako Camp Nou. Níže můžete přidat své komentáře a my je před zobrazením zkontrolujeme! Proč je tedy pojmenování Barcelona Nou Camp po Mike Tyson Cannabis Company tak úžasný nápad?