Jeff Sessions se snaží naplánovat zásah proti marihuaně

Generální prokurátor Jeff Sessions se snaží zastavit legalizaci marihuany, ale má potíže. Zatímco mnozí v konopném průmyslu věří, že marihuana je legální, nová studie tvrdí, že opak je pravdou. Nová studie vědců z University of Michigan a University of California ukazuje, že politici mají tendenci předpokládat, že názory voličů jsou konzervativnější, než ve skutečnosti jsou.

Poslední z plánovaných zátahů proti marihuaně se zaměřuje na zdravotní účinky této drogy, ale Sessions má dlouhou historii odpírání lékařské marihuany pacientům. Setkal se s aktivisty a stážisty proti hrncům a dokonce předstíral cenu od NAACP. Ví, že konopí nepředstavuje pro americký lid žádnou věrohodnou hrozbu. Nestará se však o prudce rostoucí náklady na zločin a systém trestního soudnictví.

Vzhledem k tomu, že federální vláda zaujímá k marihuaně více averzní postoj, je nepravděpodobné, že by to mělo dramatický dopad na státy, které drogu legalizovaly. A to navzdory tomu, že Sessions nechal rozhodnutí na amerických právnících. Mnoho amerických právníků nebude chtít zasahovat proti reformám marihuany s odkazem na jiné priority. Proto je nepravděpodobné, že Sessions bude mít zásadní dopad ve státech, které marihuanu legalizovaly.

Ale Sessionsovy dopisy jsou znepokojivé, když se na ně díváme v kontextu doporučení jeho pracovní skupiny. To naznačuje, že jeho plán funguje dobře a že není třeba provádět změny. Nakonec bude mnohem větším vítězem hnutí za legalizaci marihuany. Pokud je legalizace marihuany pro americký lid dobrá věc, Trumpova administrativa to dokáže.

Prezidentův plán legalizovat marihuanu v několika státech by byl pro hnutí za legalizaci marihuany obrovskou vzpruhou. Ale jsou tu rizika a on si teď možná bude dělat, co chce. marihuana Mezitím by mohl udělat velkou službu legalizačnímu hnutí tím, že by umožnil prodej marihuany na trhu. A nejlepší způsob, jak toho dosáhnout, je být proaktivní, ne reaktivní.

Přestože Sessionsův plán je rozumný, prezidentovo rozhodnutí uzákonit politiku může být problematičtější, než si původně myslel. Nový prezident se snaží převzít kontrolu nad marihuanovým https://www.ministryofcannabis.com/cs/indica-sativa-thc-cs průmyslem a nikomu jinému to nedovolí. Prezident také řekl, že marihuanový průmysl je hrozbou pro veřejné zdraví. Ale to není jediný důvod, proč se Sessions dočkají tvrdého zákroku.

S obchodem s marihuanou se stalo několik věcí. Za prvé, bylo obtížné získat bankovní účet nebo půjčku. Protože se banky hlásí Federální korporaci pro pojištění vkladů (FDIC), mnohé z těchto finančních institucí se bojí, že budou stíhány, pokud pomohou obchodu s konopím. Navíc prezidentova politika ztěžuje podnikatelům s marihuanou získání finančních prostředků.

Navrhovaný zásah je nebezpečným krokem pro obchod s marihuanou. Zatímco mnozí zastánci tvrdí, že zákrok je špatný krok, Kongres musí jednat, aby jej zastavil. I když Sessionsův zásah proti marihuaně není stranický problém, je pravděpodobné, že Ameriku politicky rozděluje. Bez ohledu na to, jak je droga legální, není potřeba.

Zásady relací mají řadu problémů. Nejdůležitější z nich je legalizace marihuany. Pro federální vládu je to obrovský problém a postoj společnosti Sessions k této otázce je s federální vládou neoddělitelně spjat. Ať už je nebo není demokrat, legalizace marihuany způsobí, že státní úředníci činní v trestním řízení budou mít větší jistotu v jednání administrativy.

Navzdory jeho nedávným krokům není legalizace marihuany ve Spojených státech populární. Ve skutečnosti legalizace marihuany zvýšila prodej drog a legalizace marihuany byla pro federální úřady velkým problémem. I když to rozhodně není dobrý nápad pro Spojené státy, bude to mít škodlivý vliv na zdraví země.