Konopný průmysl vypadá jako nejrychleji rostoucí trh práce v zemi

Podle Leafly and Whitney Economics vypadá konopný průmysl jako celostátně nejrychleji rostoucí trh práce. Sektor podporuje více než 321 000 pracovních míst na národní úrovni a očekává se, že v následujících letech bude nadále růst zdravým tempem. Zastupuje 37 států a Washington DC. Údaje o zaměstnanosti jsou pouze orientační pro růst marihuanového průmyslu. Kromě toho legalizovaná rekreační marihuana v několika státech vedla ke zvýšení počtu lidí zaměstnaných v tomto odvětví.

Odvětví marihuany těžilo z nedávné pandemie koronaviru a stalo se hlavním útočištěm pro propuštěné pracovníky. Očekává se, že toto odvětví bude nadále růst zdravým tempem a do roku 2020 vytvoří téměř https://www.ministryofcannabis.com/cs/feminizovana-konopna-seminka/mandarin-gelato-feminizovane 80 000 pracovních míst, což je téměř dvojnásobek počtu v předchozím roce. Podle zprávy Leafly Jobs Report se očekává, že toto odvětví vytvoří do roku 2021 více než 200 000 pracovních míst.

Před legalizací byly ženy často nuceny do méně lukrativních, „ženských“ zaměstnání. To zahrnovalo klonování, ořezávání a ošetřování plodin. Tyto role zůstaly výhradně vyhrazeny mužům, což vytvořilo prostředí diskriminace na základě pohlaví. Konopný průmysl historicky čelil diskriminaci žen a nadále čelí diskriminaci. To je důvod, proč je tak důležité najímat ženy v tomto odvětví.

Konopný průmysl je také skvělou alternativou k vysokoškolskému vzdělání. Dluh studentských půjček je celostátní problém – jen studentský dluh je 1,6 bilionu dolarů. Medián platu v marihuanovém průmyslu je o jedenáct procent vyšší než medián v USA. V důsledku toho je snadné pochopit, proč by marihuanový průmysl mohl být nejrychleji rostoucím trhem práce v zemi.

Konopný průmysl bude v příštích letech nejrychleji rostoucím trhem práce v zemi. V současnosti je největším zaměstnavatelem v marihuanovém průmyslu a nadále rychle roste. To vytvořilo širokou škálu konopie a konopie indyjskie příležitostí pro pracovníky s konopím. Není však snadné pracovat v marihuanovém průmyslu, takže je zde vysoká křivka učení. Stručně řečeno, je to skvělé místo pro práci, pokud milujete konopí.

Odvětví marihuany se rychle rozšiřuje a pracovní místa v tomto odvětví také rychle rostou. Poptávka je obrovská – a je pravděpodobné, že dále poroste. Zapojit se do marihuanového průmyslu není špatný nápad. Pokud jste pro to nadšení, možnosti jsou obrovské. Jediné, co musíte udělat, je dostat se ven a najít tu správnou práci. Pokud si ale ještě nejste jisti, kde začít, je čas začít s hledáním.

Nové trhy se zavádějí pomalu a může chvíli trvat, než se rozběhnou. Jakmile se však toto odvětví rozroste do bodu, kdy lidé kupují a prodávají produkty z marihuany, stane se nejrychleji rostoucím odvětvím v zemi. Jeho růst pracovních míst je více než dvojnásobný oproti těžebnímu průmyslu, který je již nyní nejvyšší. Navíc roste rychleji než maloobchod a lékařský průmysl a očekává se, že tato odvětví předstihne.

Odvětví marihuany je jedním z nejrychleji rostoucích odvětví v zemi. Přestože toto odvětví stále roste, je to stále mladý a vysoce regulovaný trh. Některé regiony legalizovaly marihuanu pro rekreační účely, ale nové zákony ještě nějakou dobu potrvají. Mezitím budou vyspělé trhy nadále růst a budou vytvářet nová pracovní místa. Existuje mnoho způsobů, jak se zapojit do konopného průmyslu.

Vzhledem k tomu, že marihuana je legální ve 37 státech, existuje spousta příležitostí pro lidi, kteří mají zkušenosti s konopným průmyslem. V marihuanovém průmyslu je spousta pozic, ale mnoho lidí má omezené znalosti o tomto odvětví. To ztěžuje výběr nejlepší možnosti kariéry. Bez ohledu na pozici lze v konopném průmyslu najít stovky pracovních míst. Ve skutečnosti je to pravděpodobně nejrychleji rostoucí trh práce v zemi.