Pěstování Northern Lights Autoflower: Jak dosáhnout maximální úrody

Northern Lights Autoflower je oblíbenou odrůdou konopí mezi pěstiteli kvůli své snadné pěstovatelnosti a vysoké kvalitě výsledného produktu. V tomto článku se zaměříme na to, jak dosáhnout maximální úrody s touto odrůdou.

Co je to auto northern light?

Auto northern light, známý také jako northern lights autoflower nebo northern light auto, je samonakvétací odrůda konopí, která kombinuje genetiku legendární odrůdy Northern Lights s schopností kvést nezávisle na délce světelného cyklu. To znamená, že rostlina začne kvést automaticky po dosažení určitého věku, bez ohledu na to, kolik hodin denně je osvětlena.

Jak pěstovat auto northern light?

Při pěstování auto northern light je důležité auto white widow dodržovat několik klíčových kroků pro dosažení maximální úrody. Zde jsou některé tipy a triky:

  • Vyberte správný substrát: Zvolte vysoce kvalitní substrát s dobrou odvodněním a dostatečnými živinami pro zdravý růst rostliny.
  • Sledujte pH: Ujistěte se, že pH půdy je ve správném rozmezí pro optimální absorpci živin.
  • Dodržujte správný osvětlovací režim: Auto northern light potřebuje dostatek světla během vegetativní a kvetoucí fáze pro optimální výsledky.
  • Zalévejte pravidelně: Nedopusťte vyschnutí půdy ani přemokření kořenů – udržujte rostlinu zalitou rovnoměrně.
  • Jak dlouho trvá sklizeň u northern lights autoflower?

    Sklizeň u northern lights autoflower obvykle trvá kolem 8-10 týdnů od zasetí semene. Tato odrůda má krátkou kvetoucí dobu a rychle se vyvíjí, což znamená, že můžete sklízet relativně brzy po zahájení procesu.

    Jak dosáhnout maximální úrody s auto northern light?

    Pokud chcete dosáhnout maximální úrody s auto northern light, můžete zvážit následující tipy:

  • Topping: Odstranění vrcholu rostliny může vést k vytvoření více bočních výhonků a tím i ke zvýšení celkové sklizně.
  • LST (Low Stress Training): Tato technika umožňuje formovat rostlinu tak, aby mohla efektivněji využít dostupné světlo a vzduch.
  • Dobrý ventilace: Zajištĕní dobré ventilace okolního prostoru pomáhá zabránit přehřívání a plísni a podporuje zdravý růst rostliny.
  • FAQ

    Jak často bych měl/a zalévat auto northern light?

    Auto northern light preferuje pravidelné zalévání každých 2-3 dnů, ale frekvence se může lišit v závislosti na podmínkách prostředí.

    Potřebuje auto northern light extra hnojení?

    Auto northern light vyžaduje hnojení s vyváženým hnojivem speciálně navrženým pro rostliny konopí během vegetativní a kvetoucí fáze.

    Kolik světla potřebuje auto northern light?

    Auto northern light potřebuje minimálně 18 hodin denně světla během vegetativní fáze a 12 hodin denně během kvetoucifase pro optimálni rústi plodnosti.

    Moh