Jak pěstovat marihuanu venku s přírodními hnojivy

Existuje několik způsobů, jak využít přírodní hnojiva při pěstování marihuany. Můžete si zakoupit granulovaná hnojiva, která je třeba před výsadbou smíchat s půdou. Granule se po nanesení vody rozpadají, proto je před použitím dobře zalijte. Tekuté živiny jsou určeny k smíchání s vodou a pravidelné podávání rostlinám. Mnohem pohodlnější je práškové hnojivo z marihuany. Kapalná hnojiva vyžadují, aby byly prvky smíchány odděleně a poté zředěny vodou.

Kompost je skvělé přírodní hnojivo pro pěstování marihuany venku. Je levná a jednoduchá na výrobu a můžete do ní přidat všechny druhy organické hmoty, jako jsou zbytky jídla a zbytky zeleniny. Jen se ujistěte, že nezahrnujete maso a živočišný tuk, protože přitahují škůdce. Jehličí je další organická látka, která se příliš rychle nerozkládá. Pokud byste si raději nevytvářeli vlastní kompost, můžete si také koupit předhnojenou organickou půdu, která obsahuje všechny živiny, které rostliny marihuany vyžadují.

Zatímco rostliny marihuany přirozeně odolávají škůdcům, existuje několik způsobů, jak jim zabránit, aby zničily vaši zahradu. Česnek, berušky a zlatoočka jsou prospěšní škůdci, kteří udržují vaše rostliny zdravé. Chcete-li snížit svůj účet za vodu a pracovní zátěž, nainstalujte si systém kapkové závlahy. Rostliny potřebují správné živiny, mezi které patří dusík, draslík a fosfát.

Jakmile semena vyklíčí, je čas na sklizeň. Obvykle trvá přibližně osm až deset týdnů, než sativy a indiky dosáhnou fáze květu. Ujistěte se, že máte všechny nástroje a zásoby ke sklizni plodiny. Ujistěte se, že si pořídíte několik uzavíracích sáčků a nařežte své rostliny na zvládnutelné délky pro snadnou přepravu. Sklizené konopí můžete dokonce skladovat uvnitř ve skleněné nádobě, dokud není čas ho vykuřovat.

Voda je důležitou součástí pěstování konopí. Rostliny marihuany nejlépe rostou venku, kde mají největší šanci získat dešťovou vodu. Měli byste je zasadit na místo, kde mají každý den dostatek vody. Venku je však hlavním nebezpečím přemokření. Pokud pěstujete rostlinu marihuany, která je větší než pět galonových květináčů, bude během horkého počasí vyžadovat asi deset galonů vody denně. Abyste snížili riziko přemokření, podkopávejte květináče, abyste zpomalili odvodnění. Pokud chcete zadržet více vody, použijte polymerové krystaly.

Použití kompostu je dalším způsobem využití přírodních hnojiv při venkovním pěstování. Vermikulit je skvělým zdrojem vápníku, hořčíku a draslíku a velmi snadno se dostává do půdy. Je také skvělý pro úpravy půdy a hydroponický systém může použít až 50 % perlitu nebo rašeliny, zatímco pěstitel půdy potřebuje pouze 10 % perlitu.

Marihuanu můžete pěstovat i venku s organickými hnojivy, ale musíte se vyhnout používání syntetických nebo umělých hnojiv. Je lepší používat přírodní hnojiva, protože neobsahují žádné škodlivé chemikálie. Pro venkovní kvetení vyberte slunné místo. Venkovní kvetoucí rostliny mohou dorůst až do výšky 12 stop. V závislosti na klimatu můžete použít pěstební stan nebo pěstební vědro.

Rostliny konopí potřebují alespoň pět hodin slunce denně. V závislosti na tom, kde žijete, to může být mnohem více nebo méně. Například v San Diegu je během letního slunovratu čtrnáct hodin slunce. V každém https://www.ministryofcannabis.com/cs/samonakvetaci-seminka/auto-cannabis-light-feminizovane případě udržujte teplotu pod 86 stupňů F. Několik týdnů před letním slunovratem byste měli marihuanu zasadit venku. Jakmile zasadíte rostliny konopí, je čas rozhodnout se, jaký druh pěstebního média použít.

Hnojiva by měla být aplikována na půdu ve správnou dobu a často. Hnojiva pro rostliny marihuany by měla obsahovat správný poměr živin, protože příliš mnoho jedné živiny může brzdit růst jiné. Při přidávání hnojiva do půdy byste také měli mít na paměti, že množství, které aplikujete, závisí na typu kmene marihuany, který máte. Vždy však můžete jít ekologicky a zkusit pěstovat marihuanu venku.

Musíte pečlivě dodržovat pokyny na nádobě s hnojivy. Ujistěte se, že je používáte pouze při každém druhém zalévání. Neaplikujte je příliš často, protože by mohly vést ke spálení živin. To může poškodit rostlinu, zpozdit proces kvetení a dokonce ji zabít. Přirozeně vyráběná hnojiva jsou marihuany a potencja vyrobena z minerálních zdrojů, živočišného odpadu a látek rostlinného původu. Organická hnojiva existují po staletí. Některé organické živiny, jako je kostní moučka, musí být kompostovány a ošetřeny. Jiné organické látky, jako je guano, se vyrábí z exkrementů mořských ptáků a netopýrů.