white widow auto

Ve Spojených státech je konopný průmysl stále ještě v plenkách, ale zdá se, že obecný přístup k němu se v dohledné době nezmění. Většina veřejnosti je stále pevně proti federalizaci konopí. Těch, kdo podporují jeho legalizaci, je málo. Ve skutečnosti je marihuana u mnoha Američanů stále považována za „crack“ nebo nelegální drogu. Ale proč je to tak? Co stojí za tímto hluboce zakořeněným vnímáním, že konopí je špatné a mělo by být nezákonné?

Obecné vnímání je takové, že konopí je droga, která je vysoce návyková a destruktivní. To je možná jeden z důvodů, proč je konopí nelegální, a to navzdory své účinnosti jako léčivé rostliny. Je však také třeba mít na paměti, že marihuana produkuje pouze zlomek množství heroinu nebo kokainu. Jaký je tedy rozdíl? Není konopí stejně ničivé jako kokain nebo heroin?

Odpověď na otázku zní ne. Zatímco marihuana i kokain jsou vysoce návykové a nebezpečné drogy, škody, které způsobují, jsou velmi odlišné. Nebezpečí marihuany spočívá v tom, že může vést k závislosti a závislosti na drogách. Potenciál zneužívání je však mnohem větší než u kokainu nebo heroinu. A to je skutečný důvod, proč by konopí mělo být legalizováno.

Stejně jako u jiných drog, marihuana skutečně způsobuje uživateli fyzickou a psychickou újmu. Existuje však mnohem více způsobů, jak může konopí zničit životy lidí kromě závislosti. Mentálně návyková povaha marihuany vytváří vysoce vnímavou mysl, která snadno podlehne slovnímu a duševnímu zneužívání. Má také schopnost učinit jednotlivce nestabilním a nespolehlivým – něco, co mnozí zaměstnavatelé využijí, jakmile začnou legálně užívat konopí u svých zaměstnanců.

Existuje mnoho zdokumentovaných případů zhoršeného řízení a nehod způsobených účinky marihuany. A bohužel existuje ještě více zpráv o nehodách způsobených ukamenovanými řidiči. Studie provedená kanadskou vládou o legalizovaném konopí zjistila, že je v době konzumace jedním z nejpopulárnějších drog v automobilu. dinafem blue amnesia xxl auto I když není možné zjistit, kolik postižených řidičů si způsobilo vlastní smrt nebo nehodu, je stále nepopiratelné, že federalizace marihuany je obrovským překážkou bezpečné jízdy. To samozřejmě přichází se zvýšenou pravděpodobností nehod souvisejících s usínáním při řízení nebo řízení vozidla v nezpůsobilosti. Kanadská studie dokonce uvádí, že 25% řidičů zastavilo kvůli podezření z konopí a alkoholu, později bylo prokázáno, že jsou skutečně pod vlivem.

Federální vláda Spojených států je příkladem toho, jak může mít federalizace konopí hrozné nezamýšlené důsledky. Je bezpodmínečně nutné zastavit federalizaci konopí u zdroje. Namísto ochrany amerických občanů před jeho nepříznivými účinky dělá naše vláda nebezpečnou chybu tím, že zasahuje do vůle států, pokud jde o uzákonění rozumných zákonů o konopí. Nepotřebujeme marihuanovou párty, potřebujeme rozumné zákony o konopí!