cbd semínka

Roste marihuana špatně pro životní prostředí? Ano, ale co ostatní věci, které jsem získal?

Vzhledem k tomu, že se pěstování marihuany a jejích produktů stává běžnějším, vedly se debaty o tom, zda je pěstování marihuany dobré pro životní prostředí. Zastánci konopí tvrdí, že je to legální a bezpečný způsob, jak se dostat vysoko, zatímco odpůrci tvrdí, že degraduje životní prostředí a podporuje zneužívání drog. Zatímco užívání marihuany je v mnoha zemích na vzestupu, pěstování sami není tak snadné jako dát pár semen marihuany do země a odejít. Budete se muset naučit, jak bezpečně pěstovat rostliny konopí a udržovat je organickými materiály.

Když pěstujete marihuanu, musíte mít na paměti, že aby vaše rostliny plevelů byly zdravé, vyžaduje hodně údržby. Vyžadují neustálé zavlažování, aby zajistili dostatek světla, a budete jim muset poskytnout něco, co absorbuje vodu, když vyschne. Pokud pěstujete hrnkové rostliny venku, musíte si uvědomit, že slunce nakonec vybledne některé barvy vašich květin, pokud jim neposkytnete stín. Je důležité starat se o své rostliny, abyste zajistili, že produkují krásné květiny a zdravé rostliny plevelů.

Když pěstujete marihuanu, existuje řada věcí, na které byste si měli dát pozor. Jedním z nich je odtok vody. Voda, která příliš rychle odtéká do půdy, může odplavit některé z přírodních živin, které vaše rostliny potřebují, a způsobit tak jejich vadnutí a odumírání. I když je marihuana přirozeně vodoodpudivá, měli byste stále sledovat, kolik vody vaše rostliny dostávají, abyste se ujistili, že se pod tíhou vody neutopí.

Je důležité si uvědomit, že jakýkoli druh plevelů může přilákat škůdce, jako jsou mravenci a pavouci. I když to obvykle není velký problém, když pěstujete v interiérech, je určitě na co pamatovat, pokud pěstujete marihuanu venku. Dalším problémem, který je podobný mravencům a pavoukům, jsou křískovití. Tito malí škůdci rádi hodují a ničí vaše rostliny, takže se ujistěte, že nemají způsob, jak se dostat do vaší půdy.

Jedním problémem, který je jedinečný při pěstování marihuany, je skutečnost, že účinnost některých kmenů může být ve skutečnosti docela nebezpečná. Protože marihuana obsahuje více THC nebo tetrahydrokanabinolu než jiné druhy plevelů, je pro rostlinu těžší zemřít. weed northern lights To znamená, že když sklízíte úrodu, můžete si všimnout, že některé pupeny zčernaly. Rostliny ve skutečnosti neumírají, jsou pouze ořezány a zabity, protože jejich účinnost není dostatečně vysoká. Pokud se rozhodnete své rostliny sklízet, ujistěte se, že tak činíte pouze jednou týdně, jinak si vaše tělo nebude moci udržet svou přirozenou sílu.

Přestože pěstování marihuany může být zábavným koníčkem, může to být také nebezpečné, zvláště pokud ji pěstujete venku. Měli byste si také uvědomit, že v závislosti na tom, jaký kmen pěstujete, může být účinnost mnohem vyšší, než byste našli u jiných druhů marihuany. Pokud tedy uvažujete o pěstování marihuany, měli byste rozhodně zvážit, jak tato rostlina ovlivní životní prostředí a kvalitu života, který ve výsledku budete mít. Hodně štěstí! !