haze semena

Existuje mnoho různých forem a způsobů konzumace konopných potravin. Někteří to vykouří, jiní vykouří, ale jiní to budou jíst rovně. Typ konzumace se bude lišit od člověka k člověku, od jednoho národního prostředí k druhému, ale existují některá obecná pravidla pro ty, kteří si to rádi dělají po svém. Když říkám „svým vlastním způsobem“, myslím tím, že si pěstují nebo vaří vlastní marihuanu v domě, bytě nebo na zahradě. Pro většinu lidí to představuje svobodu nad rámec zákonů, které ji kriminalizují; svoboda, která je zřídka uznávána i ve Spojených státech.

Nejběžnější forma konopných potravin, která je pro průměrného uživatele nejdostupnější, se kouří nebo konzumuje v surové formě. Může být připraven různými způsoby, ale nejoblíbenější metodou je kouření nebo ohřev v uzavřené nádobě. Někteří se rozhodnou kouřit svůj hrnec čerstvě z pupenů rostliny, jiní si kupují předvařené klouby, které lze kouřit, a jiní si listy rostliny jen otírají o rty nebo nos. Dokonce i když to takto konzumujete, kouříte nebo ohříváte, obvykle přidáte několik bylin a koření do konečného produktu.

Pokud se chystáte sníst hromadu marihuanových pupenů nebo rozdrobit rozpadající se exteriér čerstvého kloubu, pak musíte mít na paměti pár věcí. Za prvé, je tu otázka toho, jak to udržet mimo dosah dětí. Stejně jako mnoho produktů spojených s konopím je marihuana také toxická, zejména pokud byla konzumována ve významném množství. I když je velmi důležité zajistit, abyste své děti nevystavovali žádným nebezpečným plevelům, musíte si také být vědomi toho, že pokud plánujete kouřit nebo otírat kloub, můžete je velmi dobře připravit na závislost.

Kromě toho druh konopného jídla, které jíte, bude mít vliv na vaše tělo. white widow autoflower Například marihuana má vysoký obsah kofeinu, což znamená, že její konzumace bude mít za následek nevolnost nebo alespoň změnu spánku a / nebo chuti k jídlu. Když se snažíte rozhodnout, který hrnec si můžete koupit nebo vyrobit, pečlivě zvažte množství plevelů, které do produktu plánujete vložit. Příliš mnoho plevelů ve výrobku vám může skutečně způsobit nevolnost. Udržujte konstantní hladinu, ale nepřekračujte tuto částku.

Nakonec byste měli vědět o některých potravinách z konopí, které nejsou jedlé a místo toho jsou pouze kouřeny. Patří mezi ně potrubí, olej a hashový olej, což jsou všechny vysoce účinné formy konopného oleje. Ve skutečnosti můžete být zatčeni za prodej nebo distribuci hašovacího oleje, pokud ho chytíte. Olej má vysokou míru konverze na vlhké a kyselé plevelové cukrovinky, což je v podstatě to, co lidé dostávají při kouření. Ačkoli to nebude chutnat tak dobře jako jiné druhy pupenů, může to být stejně škodlivé. Proto v žádném případě nekuřte žádné z těchto potravin.

Ačkoli je marihuana jednou z nejoblíbenějších forem konopných potravin, rozhodně není jediným typem. Existuje mnoho možností, takže pokud uvažujete o užívání marihuany jako způsobu, jak se dostat vysoko, zamyslete se znovu. Pokud byste raději občas jedli nebo se občas kouřili v marihuaně, měli byste najít něco, co by vyhovovalo vašemu vkusu. Pokud nevíte, jaký druh marihuany byste si měli koupit nebo začít s nákupem potravin pro sebe, nezapomeňte si promluvit s místním prodejcem a zjistit, jaké produkty dodávají v podobě jedlé marihuany.