Expogrow – Mezinárodní veletrh konopí v severním Španělsku

Pokud jste nikdy neslyšeli o Expogrow – mezinárodním veletrhu konopí v severním Španělsku, pak jste přišli. Tato každoroční akce spojuje to nejlepší z konopného průmyslu na jednom místě. Spojuje veletrh konopných doplňků, fórum pro probíhající debaty a hudební festival. Hudební sestava zahrnuje hip hop, reggae, globální rytmy a blues. Akce se koná na výstavišti v Irunu, městě na severovýchodě Španělska.

Jednou z nejpůsobivějších akcí byl Expogrow – mezinárodní veletrh konopí ve španělském Irunu, který loni přilákal přes 17 000 návštěvníků. Tato událost má silnou francouzskou přítomnost a je vysoce podporována některými marihuana druhy předními pěstiteli v zemi. Výstaviště Ficoba bude obsahovat čtyři pavilony a mnoho stánků a výstav. Bude obsahovat více než 5 000 metrů čtverečních výstavní plochy a řadu odvětví souvisejících s konopím.

Baskicko se stalo lídrem v odvětví konopí v Evropě, přičemž legislativa se pohybuje rychleji než kdekoli jinde v zemi. Baskicko bude hostit další ročník Expogrow na konci léta ve Ficobě v Irunu, která leží na hranici s Francií. Tato událost bude skvělou příležitostí pro španělské společnosti zabývající se konopím, aby rozšířily své podnikání a síť.

Účast na Expogrow – mezinárodním veletrhu konopí v severním Španělsku má mnoho výhod, ale má jednu nevýhodu. Legalizace konopí neumožňuje stejnou svobodu sdružování jako jinde v Evropě. Zatímco legalizace konopí ve Španělsku postupuje, tomuto odvětví stále chybí svoboda prosperovat. Řídící orgány a zdravotnické agentury nemají zájem o používání marihuany pro léčebné účely.

Ačkoli je užívání konopí legální ve většině Evropy, ve Španělsku je nezákonné prodávat a konzumovat konopí. Zatímco je legální kupovat a konzumovat CBD, španělská vláda zavádí nová pravidla, která brání pěstitelům konopí přeměňovat jejich https://www.ministryofcannabis.com/cs/samonakvetaci-seminka/auto-blue-amnesia-feminizovane plodiny na extrakci CBD oleje. Úroda bude zničena, pokud ji objeví španělská policie. Mezitím konopí suší ve skladu a přeměňují ho na kanabidiol, nepsychoaktivní sloučeninu, která se stále častěji používá při léčbě nespavosti a úzkosti.

Neapol je elegantní a trendy město, které každoročně pořádá několik konopných akcí. Tato akce se letos koná ve dnech 26. – 28. října a bude mít jistě další úspěch. Mezi delegáty budou creme de la creme evropského konopného průmyslu a také odborníci z celého světa. Je to skvělé místo, kde se můžete seznámit s nejnovějšími technologiemi a trendy.

Tato událost nabízí bezkonkurenční příležitosti pro vytváření sítí pro společnosti jako Hemp, Inc. Veletrh nabízí konferenci o lékařské marihuaně se světově proslulými řečníky, jako jsou Dr. Raphael Mechoulam, Lumír Hanus a David Meiri. Během konference se mohou účastníci dozvědět o špičkovém výzkumu konopí, špičkových technologiích a investičních příležitostech. Expogrow předchází jednodenní lékařský kurz, proto je životně důležité zúčastnit se obou konferencí.

Akce se zúčastní více než 70 vystavovatelů a bude zahrnovat vše od konopných semínek přes vaporizéry až po zahradní techniku. Vystavovatelé mohou hovořit i o konopí jako o superpotravině. Vystavovatelé mohou inzerovat své produkty v časopise, aby získali expozici a obchod. Na Expogrow se toho dá hodně naučit a akce bude mít pro výstavu spoustu hodnoty. Kromě konopného průmyslu bude konopná výstava hostit dvě mezinárodní konference zaměřené jak na pěstování konopí, tak na produkty související s konopím.

Součástí dvoudenní akce bude maďarská konference o lékařském konopí. Součástí akce budou přednášky domácích odborníků a diskuse u kulatého stolu na nejrůznější témata. Expogrow je největší konopná událost roku a bude mít širokou škálu produktů z konopného průmyslu. Očekává se, že tato událost přitáhne do Madridu tisíce návštěvníků. Je to také místo setkání pro obchodní profesionály, včetně pěstitelů, distributorů a podniků souvisejících s konopným průmyslem.