big bud xxl

Proč moje rostliny marihuany získávají na listech hnědé skvrny?

Marihuana je aromatická vytrvalá bylina, která má dlouhou historii používání jako zdroj pryskyřice, což je přísada, která dodává marihuaně výraznou charakteristickou vůni. I když existuje mnoho různých druhů marihuany, které lze zakoupit, teprve nedávno se z komerčně dostupných kmenů konopí staly komerčně životaschopné rostliny. Mezi různými druhy konopí existují určité rozdíly a jedním z těchto rozdílů jsou podmínky pěstování a vlastnosti výsledných rostlin. Všechny rostliny rostou lépe za určitých druhů světla a za určitých podmínek růstu a marihuana se nijak neliší. Pěstování marihuany může být pro nové nadšence obtížné, takže zde je několik užitečných tipů pro pěstování marihuany s minimálním množstvím slunečního světla nebo, pokud pěstujete marihuanu venku, v částečném stínu.

Mnoho lidí začíná pěstovat své rostliny marihuany v květináčích, ale často zjistí, že nejlepší způsob, jak dosáhnout nejlepších výsledků, je samokvetoucí. Automatické kvetení jednoduše znamená krmení rostliny marihuany každý den malým množstvím hnojiva těsně předtím, než otočí listy. To se často děje asi týden předtím, než začne růst kvetoucí část rostliny marihuany.

amnesia haze weed I když tato metoda funguje dobře pro všechny druhy marihuany a je obzvláště účinná u marihuany pěstované ve vnitřních prostorách, nefunguje tak dobře, když je marihuana venku a je vystavena intenzivnějšímu světlu. Pokud je vaším požadovaným výsledkem samokvetoucího poskytnutí marihuany světlo, které potřebuje k zhnědnutí listů, musíte jí poskytnout dvojnásobné množství světla. Máte pravdu, musíte mu zajistit trojnásobné osvětlení, než jaké by normálně získalo, kdyby rostlo v květináči. Poprvé uvidíte hnědé skvrny na listech na začátku samokvetoucího procesu, který vyvrcholí během druhého týdne samokvetoucího.

Druhý týden samonakvétacího období je, když své rostliny marihuany ani nebudete zalévat! Místo toho se zaměřte na zajištění toho, aby byla veškerá živinami naplněná půda plně nasycena. Použitím speciální směsi zalévací půdy zajistíte, aby vaše rostliny získaly všechny živiny, které potřebují, aby se jim dařilo, včetně dusíku. Blízké kořeny jsou zvláště důležité pro zajištění toho, aby vaše rostlina marihuany rostla co nejrychleji a nejsilněji.

Po uplynutí druhého týdne samonakvétacího kvetení přesuňte hrnec do větší nádoby. Tentokrát však použijte velmi lehkou zalévací směs. Tímto způsobem se nebudete muset starat o to, že vaše rostliny budou málo rozvinuté nebo že budou trpět účinky příliš velkého množství světla. Stačí, když dáte hrnci třikrát více vody než kořenům v květináči, a vaše rostliny marihuany budou prospívat jako šílené.

Jakmile vaše rostliny marihuany dorostou a vyklíčí, měli byste sledovat jejich vývoj, abyste se ujistili, že se jim daří dobře. Pokud však zjistíte, že stále mají tyto hnědé skvrny na listech, můžete mít větší problém s rukama. Ujistěte se, že se vyhnete hnědým skvrnám na listech opatrným zaléváním a samonakvétací rostlinou marihuany, stejně jako během prvních dvou týdnů samokvetoucí.