Stát Washington povoluje zdarma marihuanu s vakcínou COVID-19

V rámci kampaně veřejného zdraví umožňuje stát Washington svým obyvatelům získat zdarma trávu, pokud mají vakcínu COVID-19. Tato iniciativa je v souladu s nedávnými změnami zákonů v mnoha jiných státech. Rada pro regulaci konopí schválila program, který umožňuje licencovaným prodejcům konopí nabízet bezplatné jointy těm, kteří dostali vakcínu proti koronaviru. Tato akce má trvat do 12. července, ale loterijní rada státu Washington již akci schválila, potrvá čtyři týdny a skončí slosováním o 1 milion dolarů.

Program byl vytvořen s cílem dát dospělým šanci získat zdarma joint jako pobídku k podstoupení vakcíny proti COVID. Propagace byla navržena tak, aby pomohla státu Washington dosáhnout svého cíle 70 procent proočkovanosti mezi dospělými. Jakmile stát dosáhne tohoto milníku, může odstranit všechna omezení související s koronaviry. Tento program má sice drobné písmo, ale je dostatečně neškodný, aby bylo legální nabízet marihuanu veřejnosti.

Bezplatná nabídka trávy je k dispozici pouze pro osoby starší 21 let, které dostávají vakcínu COVID. Tento program je pouze pro tyto speciální zákazníky a musí být nabízen současně s očkováním. Nabídka je sice dočasným řešením, ale je navržena tak, aby podpořila očkování dospělých. Tento program je již k dispozici v místních ambulancích. Je to pobídka pro lidi, kteří by mohli být znepokojeni lékařskými a právními důsledky této drogy.

Washingtonská akce je otevřena všem dospělým starším 21 let, kteří dostávají vakcínu COVID. Prodejny však mohou nabízet předválcované spoje pouze těmto speciálním zákazníkům. Akce se vztahuje také na držitele licence na maloobchodní prodej konopí ve Washingtonu, ale její platnost vyprší 12. července. Tato akce byla velkým úspěchem pro stát, který se v roce 2012 stal prvním státem USA, který legalizoval marihuanu pro rekreační účely. Přestože byla droga legální pouze pro lékařské účely pro účely v roce 1998 ji stát Washington legalizoval pro lékařské použití.

Nabídka marihuany zdarma je dostupná pouze pro dospělé starší 21 let, kteří podstupují vakcínu proti COVID. Tato akce umožňuje obchodům nabízet těmto speciálním zákazníkům předválcované spoje. Program také propaguje očkovací kampaň pro děti do 21 let. Státní rada pro konopí se vzdala pravidel týkajících se reklamy, aby povolila propagační nabídky. Kromě toho lékařské rady umožňují propagaci ve velkém měřítku.

Státní rada pro licence na konopí schválila program, který umožňuje licencovaným prodejcům marihuany nabízet marihuanu zdarma lidem, kteří dostanou vakcínu proti Covid-19. Kromě bezplatného společného prodeje Washington Liquor and Cannabis Board také vytvořil program, který umožňuje zařízením podávajícím alkohol rozdávat zdarma jointy osobám s očkováním proti Covid-19. Pobídka má dva požadavky:

Kromě nabízení bezplatných společných obchodů umožňují zúčastnění maloobchodníci také bezplatné doručení léku zákazníkům, kteří mají vakcínu Covid-19. Státní rada pro licence na lihoviny a konopí rovněž schválila semínka konopí feminizované podobný program zahrnující prodej poživatin a předrolovaných jointů. Schválení programu ze strany Washington State Liquor and Cannabis Board je prvním krokem v úspěšné strategii zvýšení proočkovanosti.

Kromě volného společného prodeje vyhlásila státní rada lihovin a konopí také loterii. Loterie nabízí šanci vyhrát cenu 1 milion dolarů. Tento program je jedinečným způsobem, jak nechat očkovat více lidí. Kromě toho, že je to dobrý způsob, jak podpořit veřejné zdraví, má marihuana zdarma s očkováním proti Covid-19 pozitivní vliv na veřejné zdraví. Může pomoci zvýšit počet dospělých, kteří dostávají vakcínu.

Nedávná iniciativa ve Washingtonu umožnila licencovaným prodejcům marihuany nabízet zdarma jointy zákazníkům, kteří mají vakcínu proti Covid-19. Nové zákony umožňují prodej konopí s akcí „Joint for Jabs“ s okamžitou platností. Trvá do 12. července a umožňuje zúčastněným prodejcům konopí rozdávat zdarma předrolovaný joint každému staršímu 21 let. Od této chvíle se program vztahuje pouze na jointy, nikoli na poživatiny.