College of Pharmacists v Ontariu nyní vyžaduje, aby lékárníci dokončili kurz vzdělávání v oblasti konopí

V očekávání legalizace léčebného konopí v Ontariu zavedla College of Pharmacists v Ontariu povinnost pro své členy absolvovat školení v používání konopí. Tento nový mandát má za cíl vzdělávat lékárníky o rizicích konzumace marihuany a jejích účincích na pacienty. Jeho cílem je také zabránit zneužívání léku a učinit jej pro pacienty dostupnější. Jeho povinný kurz užívání konopí má několik výhod, včetně zvýšené informovanosti pacientů.

Povinný vzdělávací kurz o konopí se stává povinným pro lékárníky v Ontariu. Tento kurz je vyvinut ve spolupráci s College of Pharmacists of Ontario a je schválen Kanadskou radou pro další vzdělávání ve farmacii. Učební plán je celostátně použitelný a zahrnuje všechny základní součásti potřebné k tomu, abyste se stali kvalifikovanými odborníky v oboru. Součástí kurzu je také hodnocení znalostí účastníků. Program je akreditován Kanadskou radou pro další vzdělávání ve farmacii (CCEP) a umožňuje absolventům získat platný certifikát CPE.

College of Pharmacists v Ontariu zavedla povinný vzdělávací kurz o konopí pro všechny své členy. Tento kurz učí o rizicích a výhodách spojených s užíváním marihuany a zkoumá odpovědnosti, které s tím souvisí. Také učí lékárníky o zákonech o konopí. Přestože kurz není profesionální certifikací, nabízí cenné informace o různých zákonech a etice v tomto odvětví. Tento vzdělávací kurz má za cíl zvýšit bezpečnost pacientů a přístup ke zdravotnickému systému způsobem, který je dostupný a vhodný.

Po legalizaci rekreačního konopí College of Pharmacists v Ontariu nyní očekává, že její členové dokončí kurz o užívání konopí. Očekávají také, že jejich členové dostanou více otázek týkajících se této látky. V důsledku toho College of Pharmacists doufá, že připraví svého člena tím, že zajistí bezpečné medikační praktiky v Kanadě. Věří, že toto vzdělávání zlepší bezpečnost a kvalitu poskytované zdravotní péče.

College of Pharmacists v Ontariu nyní vyžaduje, aby všichni její členové absolvovali kurz vzdělávání v oblasti konopí. V jiných provinciích to však není povinné. Týká se pouze členů Kanadské farmaceutické fakulty. Kurz pokrývá právní a etické povinnosti lékárníka a jeho roli v oboru. Je to povinné vzdělání v provincii. Na nečleny nejsou kladeny žádné požadavky.

Mezi nové povinnosti patří i to, že lékárníci musí mít znalosti o různých typech konopí. College of Pharmacy v Ontariu nastínila čtyři priority role lékárníka na legalizovaném trhu lékařské marihuany. Vysoká škola farmaceutická odpovídá za to, že lékárna může poskytovat pacientům kvalitní a včasné informace. Komunitní lékárník je často pro pacienta nejdostupnějším poskytovatelem zdravotní péče.

První kurz vzdělávání o konopí je pro lékárníky v Ontariu povinný. Tento kurz vysvětluje právní a etické důsledky konopí a běžné vedlejší účinky. Poučí lékárníky o rizicích a vedlejších účincích konopí. Farmaceutická fakulta se zaměřuje na bezpečnost pacientů a veřejné zdraví. Je důležité poznamenat, že neobhajuje distribuci marihuany v lékárně. Vzdělávací kurzy nejsou určeny k podpoře legalizace drogy.

Protože legalizace konopí je v Kanadě legální, musí lékárníci v provincii absolvovat kurz vzdělávání o konopí, aby mohli praktikovat medicínu. Musí mít důkladnou znalost drogy. Musí rozumět rizikům a výhodám konopí. Kanadská lékárna také přijala https://www.ministryofcannabis.com/cs/feminizovana-konopna-seminka/zensation-feminizovane požadavek na vzdělání pro praktikování lékařské marihuany. Tento školicí kurz od nich vyžaduje, aby důkladně porozuměli droze a jejím účinkům. Dále musí být schopni rozpoznat výhody a nevýhody léku, stejně jako identifikovat rizika a výhody.