pěstování marihuany venku

Kultura marihuany v Mexiku je velkým problémem mnoha lidí po celém světě. Mexická vláda tvrdě zakročila proti užívání a distribuci této vysoce návykové drogy a uživatelé marihuany se také stali oběťmi nájezdů. Mexická vláda je znepokojena tím, že obchod s marihuanou bude nahrazen tvrdými drogami, jako je kokain. Zde jsou dvě hlavní otázky.

První otázka se točí kolem toho, proč se mexická vláda obává tohoto trendu. Mnoho uživatelů marihuany se jednoduše snaží najít způsoby, jak vydělat další příjem nebo doplnit svůj příjem, takže se zdá, že mnoho z nich žádným způsobem nedroguje. Jiní užívají drogu k tomu, aby se vzchopili, a poté se následujícího dne snaží zbavit pocitu tím, že chodí do práce nebo do školy. Nikdo nevydělává peníze z prodeje drog, tak proč se vláda obává?

Druhá otázka se točí kolem toho, proč jsou Spojené státy tak znepokojeny uživateli marihuany z Mexika. Důvodem je, že marihuana je velmi silná droga a může způsobit vážné poškození mozku jedince. Existuje mnoho studií, které prokázaly, že marihuana způsobuje deprese a schizofrenii. Pokud jsou tyto drogy užívány zločinci k tomu, aby se dostali vysoko, tak proč bychom chtěli, aby byly dostupnější pro širokou veřejnost? Droga je již legální v mnoha státech a brzy bude pravděpodobně legální.

Co tedy můžeme udělat, abychom zabránili tomu, aby se marihuanová kultura uchytila v Mexiku a dalších zemích? Jednou z možností je poučit lidi o nebezpečích užívání drog. Není žádným tajemstvím, že marihuana je nebezpečná droga, ale s pomocí rehabilitačních zařízení a vzdělávacích programů si mnoho lidí začíná uvědomovat, že musí něco udělat, aby se vzpamatovali a zůstali venku. Drogová rehabilitace je hlavní krok, ale nelze to udělat přes noc.

ministry of cannabis zensation Existuje také mnoho organizací, které byly zřízeny pro uživatele marihuany a pro ty, kteří působí v marihuanovém průmyslu. Tyto skupiny pomáhají uživatelům marihuany dozvědět se více o sobě a o tom, jak se držet dál od drogy. V mnoha městech po celé zemi najdete schůzky pořádané místními donucovacími orgány a dalšími, kteří se snaží zastavit rostoucí kriminalitu užívání marihuany. Tato setkání jsou skvělým místem pro uživatele marihuany, aby se setkali a diskutovali o svých problémech. Nabízejí také některá řešení.

Přestože uživatel marihuany nemusí jít přímo do vězení, může být také uvězněn. U marihuany došlo v Mexiku k mnoha vraždám připisovaným této droze, takže je to určitě vážný problém. Doposud nebyly zaznamenány žádné zprávy o násilí způsobeném uživateli marihuany, ale je to rozhodně rostoucí problém.