haze semena

Obchod s konopím nebo lékárna marihuany je veřejné místo, kde se marihuana legálně prodává pro léčebné nebo rekreační účely. V Nizozemsku je známý jako coffeefest. Ve Spojených státech však existují většinou jako alternativní odbytiště pro lékařské a rekreační použití. V Kanadě jsou také legální, i když v mnoha oblastech země nelegální. Existuje několik druhů obchodů s marihuanou, ze kterých si můžete vybrat.

Nejtradičnějším typem obchodu s konopím je ten, který prodává lékařskou marihuanu. Tento typ obchodu se obvykle nachází v blízkosti rehabilitačního zařízení pro alkohol nebo drogy nebo v obchodě, kde se prodávají jiné druhy drog. Obvykle se nacházejí uvnitř samotných zařízení, takže je to jeden ze způsobů, jak zjistit, zda má obchod příslušná povolení k podnikání v této konkrétní oblasti. Léčivá marihuana je k dispozici pouze na lékařský předpis a musí ji poté předepisovat psychiatr nebo psycholog. Předpisy vycházejí z vlády Spojených států a většina států si vytvořila vlastní požadavky. Každý obchod, který nedodržuje tyto předpisy, je považován za nelegálního dealera drogy.

Doplňkem k tomuto typu obchodu je pečovatel nebo dávkovač hlídání dětí. Ty se také běžně vyskytují na klinikách nebo v nemocnicích. Licencované zásobníky marihuany podléhají státní kontrole a musí fungovat podle státních zákonů, ale mnoho pečovatelů nemá licenci a provozuje nelicencované obchody, které jsou považovány za riziko z důvodu rizik spojených s poskytováním marihuany dětem.

Grow kluby a domácí zahradnické obchody jsou dalším typem obchodu s konopím. Tyto obchody se často nacházejí v zadních uličkách a podél chodníků ve městech. Zákazníci mohou navštívit tato místa za účelem nákupu semen a rostlin marihuany za nízkou cenu, často za účelem distribuce dalším uživatelům nebo přátelům. lemon haze auto Grow kluby v zásadě poskytují způsob, jak lidem, kteří chtějí pěstovat vlastní plevel, aby to mohli dělat legálně, aniž by narazili na potíže se zákonem.

Jeden další typ obchodu s konopím se nazývá lékárna. Tento typ obchodu se prodává výhradně pacientům s marihuanou, kteří mají kvalifikaci. Na rozdíl od běžného obchodu s marihuanou může lékárna marihuany prodávat rekreační marihuanu. Pacienti jsou však omezeni na nákup konkrétní částky z výdejny každý měsíc. Pacient může každý měsíc legálně vlastnit pouze jeden list marihuany, aniž by tento limit překročil.

Ve Spojených státech existují desítky dalších typů obchodů s konopím, které nejsou založeny na tom, zda můžete legálně užívat marihuanu. Tyto obchody provozují jednotlivci, kteří chtějí vydělat nějaké peníze navíc a kteří se rozhodnou podnikat z domova. Mnoho obchodů je považováno za daňové identifikační číslo pro osobní použití, a proto jsou otevřeny zákazníkům, kteří splňují státní a místní požadavky na nákup lékařské marihuany.