autoflowering semena

Všimli jste si někdy, že se vaše konopí nechává kroutit dolů? To je výsledek akumulace vody na pupenu, jak dozrává. Ale to není jediná věc, která může způsobit, že se vaše pupeny zkroutí. Pokud chcete vědět, jak přimět vaše pupeny, aby rostly déle, pak je třeba sehnat několik dalších věcí.

Jedna důležitá věc, kterou musíte udělat, je řádně větrat vaši marihuanovou rostlinu. Aby pupen správně rostl, musí mít v půdě kolem sebe alespoň centimetr vzduchu. Pokud jste již někdy zahradničení prováděli, měli byste si uvědomit, že bez řádného větrání získáte ze svého úsilí jen malé nebo žádné výsledky. Dobrým způsobem, jak zajistit, aby kolem vašich rostlin cirkuloval vzduch, je použití ventilátoru.

Existují další dvě věci, které pomohou vašemu pupíku plně využít potenciál. První je, že mu budete muset dát světlo. Bez dostatečného osvětlení se vaše pupeny nikdy neotevřou a nerostou. Když se však snažíte rozsvítit světla, budete také muset své rostliny pravidelně zalévat. Zalévání udrží půdu vlhkou a zabrání tvorbě plísní a plísní na vašich pupenech. A čím je půda sušší, tím déle vaše marihuana vydrží.

auto blueberry Je také velmi důležité sledovat počasí. Pokud plodina pupenů začne příliš vysychat, je pravděpodobné, že přestane růst úplně. Některé pupeny mají tendenci mít krátkou životnost, takže pokud si všimnete, že vaše úroda příliš vysychá, zkuste jí dát více času. Budete mu muset dát normální množství vody a hnojiva, aby vaše rostlina nemohla proniknout do plevele.

Až léto skončí a podzim se začne formovat, můžete začít vidět, jak se vaše konopné listy kroutí dolů. To je další dobré znamení, že rostlina během určité doby květu vyprodukovala hojnost listů. Během této doby bude nutné nechat vaše rostliny napojené a oplodněné. Pokud tak neučiníte, vaše pupeny by mohly být zaplněny jinými semeny plevelů a rostlinami, které byly zasazeny, aby ovládly váš prostor. Čím více listů vaše konopné listy mají, tím méně semen plevelů budou vaše rostliny muset zahnat.

Konečná fáze růstové fáze se nazývá plný květ. To je, když budou vaše pupeny úplně otevřené a úplně se nasytí nektarem a pylem. To je nejlepší čas pro sklizeň pupenů. Pokud si přejete nosit budík kolem krku nebo si na hodinky připevnit šperk, budete si moci užívat své oblíbené konopné listy po celou sezónu. Bez ohledu na to, v jaké fázi jsou vaše konopné listy, vždy si budete moci vychutnat chutnou pochoutku, díky které vám z úst vyteče voda a zurčí vaše břicho.