auto god’s glue

Mnoho lidí, kteří se pokusili užívat marihuanu na hubnutí, jen těžko úplně eliminuje tuto myšlenku ve své hlavě. Někteří lidé, kteří konzumují marihuanu, zejména v době munchů, pociťují okamžitou úlevu od bodnutí hladu. Začínají se cítit méně, jako by nosili celý pytel s jídlem v žaludku, a jsou si schopni vychutnat jídlo mnohem lépe, než by mohli, kdyby jedli pouze zeleninu nebo ovoce. Existují také důkazy, které naznačují, že konzumace marihuany může ve skutečnosti pomoci potlačit chuť k jídlu, takže je méně pravděpodobné, že byste se naplnili potravinami, které byste normálně jedli, když nejste vysoko.

Tyto potenciálně dobré věci týkající se konopí však mají druhou stranu. Vysoká hladina, kterou někteří lidé konzumují, když konzumují marihuanu, také zvyšuje hladinu určitých chemických látek v mozku, jako je dopamin, v jejich mozku. Dopamin je známý jako neurotransmiter, který pomáhá přenášet informace v mozku. Když konzumujete konopí, může množství dopaminu uvolněného do vašeho systému pomoci vyvolat hlad. cbd konopí semena Může to také vyslat signál do vaší střevní mikroflóry, že vaše tělo je plné a chcete si uložit nějaké jídlo, které konzumujete, což má za následek přetížení kalorií, které povede k přírůstku hmotnosti.

Zatímco přírůstek hmotnosti z konzumace konopí je potenciálním vedlejším účinkem, je třeba poznamenat, že to samé nelze říci o výhodách hubnutí. Kromě skutečnosti, že mnoho lidí, kteří pravidelně konzumují konopí, neuvádí žádný přírůstek hmotnosti spojený s jeho užíváním, bylo také zjištěno, že pravidelní konzumenti konopí mohou pomoci snížit riziko vzniku mnoha závažných zdravotních stavů. Dva z těchto stavů zahrnují rakovinu a HIV.

Pravdou je, že marihuana je nejúčinnější jako prostředek ke zlepšení nálady a jako mírný stimulant. Pokud se snažíte rychle zhubnout, možná zjistíte, že vaše tělo velmi dobře reaguje na požití několika kloubů tak často. Dlouhodobé účinky požití marihuany však mohou být docela znepokojivé a mohou negativně ovlivnit vaše duševní zdraví.

Pravidelné užívání konopí může způsobit významné narušení chemických signálů, které váš mozek přijímá z nervového systému. Jedná se o stejné narušení, které může vést k úzkosti a depresi. Toto narušení vám také může mnohem obtížněji zhubnout, protože k tomu nemusíte mít skutečnou fyzickou motivaci. A to je hlavní důvod, proč se lidem, kteří se rozhodnou užívat konopí jako formu hubnutí, doporučuje užívat jej pod pečlivým lékařským dohledem.

Další důležitá věc, kterou je třeba mít na paměti, je, že krátkodobé účinky konopí na hubnutí jsou opravdu poměrně malé. Existuje však silná korelace mezi dlouhodobým a pravidelným užíváním konopí a vznikem závažných psychologických problémů. To dává smysl, protože psychologický problém je předchůdcem všech vážnějších zdravotních stavů, se kterými se můžete setkat. Proto se od vás vyžaduje, abyste se o sebe postarali a vždy mluvili se svým lékařem o jakýchkoli obavách nebo otázkách, které byste mohli mít.