cookies kush semena

Lékařský výzkum konopí zahrnuje jakékoli další studie o užívání konopí jako léku na jakékoli onemocnění. Z důvodů, jako je rostoucí popularita užívání konopí, vnímaná léčivá hodnota a názor, že konopí je bezpečnější než jiné formy léčby, nyní více vědců provádí další lékařský výzkum konopí ve všech aspektech této rostliny. S nedávným oznámením Health Canada o vytvoření autorizovaných obchodů s marihuanou je nyní ještě naléhavější potřeba dalšího lékařského výzkumu konopí. Zatímco užívání marihuany mezi obyvateli Kanady v průběhu let neustále roste, stále existuje mnoho věcí, které zůstávají neznámé o přínosech této drogy pro zdraví.

Zatímco někteří věří, že je zapotřebí dalšího výzkumu konopí v lékařství kvůli četným zdravotním přínosům, které již byly publikovány ve vědecké a lékařské literatuře, jiní se domnívají, že v současné době existuje jen velmi omezený výzkum. Dvě samostatné studie zveřejněné ve stejném roce byly jednou z dosud největších studií o konopí. Tyto studie provedlo Kanadské centrum pro legalizaci marihuany a jejich náklady se odhadovaly na 1 milion dolarů. Studie srovnávala zkušenosti více než 1,1 milionu kanadských obyvatel, kteří měli legální užívání konopí, a zjistila velmi pozitivní výsledky. Tato studie je podobná milionům Evropanů, kteří užívali konopí sociálně nebo lékařsky po celá desetiletí, aniž by měli negativní důsledky.

Ne každý je však s výsledky těchto studií spokojen. Několik vědců nyní požaduje další klinický výzkum všech aspektů konopí. Patří mezi ně posouzení zdravotních účinků dlouhodobého užívání konopí. Probíhající studie by také měly určit, zda existují nějaké negativní vedlejší účinky při užívání konopí nad rámec jeho konzumace. Někteří vědci provádějící klinický výzkum konopí by rádi viděli více studií o účinnosti různých kmenů konopí.

Aby bylo možné provádět další klinický výzkum, vytvořilo několik zemí pro řešení těchto potřeb Úřad pro lékařský a vědecký výzkum. V současné době jsou jedinými schválenými léky k léčbě schizofrenie Remorader, Anafranil a Neurontin. Remorader je jediný schválený lék schválený pro pacienty s mírnými formami schizofrenie. Anafranil je jediný schválený lék na světě k léčbě pacientů s těžkými formami schizofrenie. Neurontin se také používá k léčbě závažných forem tohoto stavu a byl schválen pro použití u pacientů s Alzheimerovou chorobou, i když může způsobit závažné nežádoucí vedlejší účinky. S nedávným schválením dvou nových léků FDA se zdá, že vědci budou moci pokračovat ve studiu všech aspektů konopí a účinků na zdraví.

Vědci provádějící klinický výzkum musí zajistit, aby při studiu konopí nebyli zaujatí. To platí zejména, pokud jde o stanovení zdravotních výhod oproti rizikům a nebezpečím. Je důležité, aby lékaři a výzkumní pracovníci nebyli příliš spojeni s žádným konkrétním průmyslovým odvětvím, organizací nebo školou. Ve skutečnosti existuje řada způsobů, jak mohou výzkumní pracovníci a zkoušející kontrolovaných látek získat přístup a dozvědět se více o odvětví konopí prostřednictvím rozhovoru s lidmi, kteří v současné době užívají nebo užívali konopí. Je důležité, aby se lékařská komunita vyhnula přílišné vazbě na jednu formu konopí nad jinou.

lemon og haze auto Existuje mnoho důvodů, proč je konopí považováno za bezpečnou lékařskou alternativu k lékům na předpis. Některé z těchto důvodů zahrnují méně nežádoucích účinků, snížené riziko závislosti a schopnost pomoci těm, kteří nejsou schopni konzumovat léky na předpis. konopí je také považováno za přirozenou, bezpečnou a účinnou možnost léčby mnoha nemocí, včetně schizofrenie a bipolární poruchy. konopí slibuje pomoc těm, kteří trpí chronickými chorobami, včetně HIV / AIDS a hepatitidy. Mnoho pacientů překonalo své postižení v důsledku pokročilých zdravotních stavů a nyní jsou schopni vést plnohodnotný život pomocí extraktů z konopí.