big bud

Plevel a konopí jsou víc než jen pupeny. Jak jsem uvedl v předchozích článcích, jedná se o tři velmi rozlišitelné fáze. Během procesu pěstování marihuanových pupenů dochází k velkému vývoji, což vede k potřebě rychlého růstu, aby byl zachován jeho tvar a velikost. To může vést k tomu, že během této doby budou vyrobeny některé velmi velké vzorky, které se často prodávají ve velkých objemech jako bud. Když je marihuana připravena k prodeji, často se dodává v hromadných množstvích. Pupeny, které pocházejí z jedné rostliny, jsou vzácné a poměrně drahé.

Když rostlina vyjde z pupalového stádia nebo prvního roku, nyní se jí říká rostlina marihuany. Ve většině případů jediný čas, kdy rostlina vyjde z této fáze, je, když již vyrostla příliš velká, aby se vešla do standardního domácího zahradního květináče. Aby marihuana mohla růst ve standardním domácím zahradním květináči, musí být uchovávána v okenní krabici nebo ve skleníku. Když se o rostliny ve skleníku a okenní krabici postará řádná péče, budou pokračovat v produkci a kvetení po dobu příštích pěti let, dokud nebudou sklizeny.

Po čtyřech letech jsou rostliny obvykle dostatečně velké, aby je bylo možné vybrat a prodat. Do té doby se doporučuje nechat pupeny marihuany nechat stárnout a před uskladněním úplně vyschnout. Pokud jsou pupeny skladovány v zimních měsících, mohou se objevit hnědé skvrny a další příznaky. cbd semínka Jakmile se z hrnce začnou objevovat nové listy, staré listy budou muset být odstraněny a zlikvidovány.

Sklizeň pupenů marihuany se provádí buď prořezáváním, nebo ořezáváním. Řezání se nejčastěji provádí za účelem odstranění nežádoucích květů nebo listů, ale touto metodou lze odstranit také nový růst. Ořezávání se používá k udržení tvaru a formy rostliny marihuany a ke zpomalení růstu plevelů. To se často stává u komerčních plodin marihuany, které byly pěstovány za intenzivních a přísně kontrolovaných podmínek; proto je považován za jeden z nejbezpečnějších, organických a ekologicky šetrných způsobů odstraňování hnědých skvrn, chyb a dalších nevzhledných vlastností marihuany, které pocházejí ze špatně udržovaných rostlin marihuany.

Sklizeň pupenů se provádí jejich řezáním, ořezáváním nebo obojím. Záleží zcela na konkrétních potřebách rostliny marihuany. Některé rostliny mohou mít větší potřebu stříhat, ořezávat nebo obojí, zatímco jiné rostliny budou vyžadovat méně ze všech tří. Je také důležité zajistit správné načasování sklizně. Načasování by mělo odpovídat životnímu cyklu rostliny marihuany a mělo by být provedeno, když rostlina nemá nadměrné nebo závažné problémy se škůdci, chorobami nebo špatnými podmínkami růstu.

Pokud selže všechno ostatní, pak nejhorší věcí, kterou člověk může udělat, je pokusit se konopné listy vyhodit, bez ohledu na to, jak jsou hnědé. Konopí, které zbylo, má mnoho využití, jako je vaření, výroba potpourri a dokonce i jeho použití jako hnojiva pro vaši zahradu. Někteří by ve skutečnosti tvrdili, že je vlastně lepší sklízet vaše rostliny, než je vyhazovat, protože to pomáhá zachovat účinnost vašeho konopí.